تعمیر بخارشوی مجیک | دستگاه بخارشوی یکی از لوازم خانگی است که ممکن است دچار مشکل شود و نیاز به تعمیرات بخارشوی داشته باشد. این مشکل ممکن است از عدم استفاده صحیح و یا گذشتن عمر قطعات دستگاه به وجود آید. در بعضی مواقع استفاده از خدمات درست یک مجموعه، موجب می شود تا با هزینه مناسب تر بخارشور مجیک شما به مدت طولانی مورد استفاده قرار گیرد و احتیاجی به خرید دستگاه جدید با هزینه بالا نباشد.
اولین قدم بعد از به مشکل خوردن دستگاه پیدا کردن یک مرکز تعمیرات بخارشوی مناسب است.مجموعه باید از تکنسین های با تجربه و با سابقه کاری بالا استفاده نماید که هر سه ماه دوره های آموزشی جدید را سپری کرده باشند و دوم اینکه با توجه وجود قطعات، با کیفیت های متفاوت در بازار، استفاده از بهترین قطعه موجب می شود تا عمر دستگاه بالاتر رفته و کم تر نیاز به تعمیر بخارشوی مجیک پیدا شود.
بهترین خصوصیاتی که مجموعه خدمات بخارشور ارائه می دهد به شرح زیر می باشد:
. پذیرش سریع درب منزل
. سرعت بالا در تعمیرات و تحویل فوری دستگاه ( ۲ تا ۵ روز کاری)
.استفاده از قطعات با کیفیت و اصل
. ضمانت ۱۰۰ روزه بابت تعمیرات
مجموعه فنی بلد یکی از مجموعاتی است که تمام خدمات بالا را ارائه می دهد و در هنگام پیش آمدن مشکل برای بخارشور می توانید با ما تماس بگیرید. تکنسین های متخصص در تعمیر بخارشور مجیک به سرعت مشکل دستگاه شما را حل خواهند کرد.
کافی است روی آیکون موبایل کنار سایت کلیک نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید. پیک های ویژه مجموعه به سرعت و بدون هیچ هزینه ای دستگاه را از شما تحویل خواهند گرفت و به سرعت بخارشور شما را تعمیر خواهند کرد.
معمولا متداولترین مشکلات بخارشویها، روشن نشدن دستگاه، ایجاد صدای بد، شکستگی شلنگ و لوله بخارشوی، برقگرفتگی و ایجاد جرقه، تمیز نکردن مناسب سطوح، روشن شدن چراغ نشانگر، قطع شدن بخار، تولید بخار با شدت فراوان، لرزش دستگاه بخارشوی، تولید گرمای بسیار زیاد، خرابی شیردستی، روشن نشدن بخارشوی، عدم تولید گرما توسط بخارشوی و غیره میباشد.
ما در اینجا به برخی از این موارد و نحوه رفع آنها اشاره میکنیم. البته به یاد داشته باشید که قبل از انجام هر کاری، باید ابتدا دستگاه را از برق کشیده و دوشاخه بخارشوی را از پریز جدا کنید.
در این حالت بهتر است قبل از هر چیز، منبع آب بخارشوی را آزمایش کنید، زیرا اگر آب موجود در آن کم بوده یا آب آن تمام شده باشد، بخارشوی شما بخار نخواهد کرد. اگر این مسئله وجود نداشت، باید بدانید که معمولا علت عدم بخار در بخارشویها گرفتگی لولههای رابط و سوراخ سر نازل است.
برای برطرف کردن این مشکل باید با استفاده از یک سوزن یا یک وسیله نوک تیز، رسوبهای باقیمانده در داخل این مجاری را که مانع خروج بخار میشوند، تمیز کنید. سپس در هنگام بستن درپوشها و اتصالات دقت لازم را به خرج دهید، تا ایمنی کار حفظ شود.
به یاد داشته باشید که آب دستگاه باید به میزان لازم داغ شود، تا شما بتوانید از بخار آن برای تمیز کردن سطوح مدنظرتان استفاده کنید. اگر دمای مخزن بخارشوی به ۱۰۰ درجه سانتیگراد نرسیده باشد و شما تعجیل در استفاده از آن را داشته باشید، دستگاه بخار لازم و کافی را به شما نمیدهد. پس عجله نکرده و تا گرم شدن کامل مخزن و تولید بخار صبر کنید. سپس از بخارشوی خود برای تمیز کردن سطوح مورد نظر استفاده نمایید.
حواستان باشد، اگر درپوش مخزن به درستی چفت نشده باشد، فشار لازم برای خروج بخار ایجاد نمیشود. پس باید بعد از کشیدن دستگاه از برق و خنک شدن آن، این درپوش را مجددا باز کرده و به نحو صحیح ببندید.
دقت داشته باشید که آب در داخل محفظه بخارشوی همیشه موجود باشد، زیرا در صورتی که آب مخزن بخارشوی مجیک تمام شود، ممکن است دستگاه به طور اتوماتیک خاموش شود.
پس در اولین قدم این مسئله را چک کنید. همچنین به یاد داشته باشید که در هنگام استفاده طولانی مدت از بخارشوی مجیک، حتما از این دستگاه در چند نوبت استفاده کنید و بین هر زمان استفاده، یک زمان استراحت برای دستگاه نیز در نظر بگیرید.
چون استفاده طولانی مدت و مداوم از بخارشوی میتواند باعث ایراد در قطعات الکترونیکی و سنسورهای آن شود و همین مسئله باعث گردد تا بخارشوی شما از کار افتاده و دیگر روشن نشود.
در نظر داشته باشید که گاهی ممکن است کلید خاموش و روشن شدن بخارشوی در هنگام استفاده، کمی سفت یا شل شده باشد. سعی کنید آن را ابتدا به حالت قبلی و سپس به حالت فعلی برگردانید. اگر مشاده کردید که کلید دچار ایراد شده است، حتما سعی کنید به وسیله یک تعمیرکار آن را تعمیر یا در صورتی که قابل تعمیر نبود، آن را تعویض کنید.
همچنین یکی دیگر از علل روشن نشدن دستگاه بخارشوی عدم کارکرد مناسب تسمه مربوطه است. چون این قطعه مسئول به حرکت در آوردن دستگاه میباشد، اگر کار نکند، مسلما دستگاه نیز روشن نخواهد شد.
وقتی که آب توسط المنت در مخزن بخارشوی جوش میآید، ممکن است وجود رسوب و املاح معدنی باقی مانده از گذشته، باعث ایجاد ضعف در خروجی بخار دستگاه شود. وجود املاح مختلفی مانند فلوراید، کلر، پتاسیم و غیره در آب شهری این مسئله را تشدید میکند. پس همان طور که گفته شد، یا باید از آب مقطر استفاده کنید یا به صورت دورهای این املاح و رسوبات را از داخل دستگاه با روشهای مختلف موجود پاک کنید.
همچنین دقت داشته باشید که در هنگام استفاده مداوم در برخی از بخارشویهای کیفیت پایینتر، به المنت فشار آمده و به مرور زمان آن را نیمسوز کرده یا باعث گرفتن فاصله از بولر میشود. همین مسائل توانایی بخارشوی برای ایجاد گرمای مناسب و ایجاد بخار با فشار بالا را، از بین میبرد.
باید بدانید که بعضی از انواع بخارشویها درجهای برای تنظیم میزان فشار بخار دارند. این درجه را تا آخر قرار دهید و مجددا دستگاه بخارشوی خود را تست کنید. اگر دستگاه درست عمل کرد، آن وقت میتوانید درجه را مجددا کمتر کنید.
شیردستی دستگاه بخارشوی یک قطعه پلاستیکی است، که در آن از فنر، واشر و مهرههای برنجی استفاده شده است. این وسیله در حقیقت نقش مدیریت خروج بخار از محفظه بخارشوی را برعهده دارد.
بیشترین علت خرابی این بخش وجود رسوبات و املاح معدنی در این قسمت است، که باعث اختلال در روند کاری استاندارد آن میشود. به یاد داشته باشید که این املاح آسیبهای جدی را به این بخش میتواند وارد کند. پس یا از آب مقطر استفاده کنید یا در صورت استفاده از آب شهری، به روش زیر آن را از رسوبات پاک نمایید.
ابتدا پیچهای موجود بر روی دسته را باز کرده، سپس با باز کردن بست، شلنگ را از دهانه جدا کنید. پس از این کار به وسیله ابزاری تیز مانند چاقو، املاح و رسوبات موجود در داخل آن را خارج و تمیز کنید. سپس این بخش را با آب فشار بالا بشویید تا رسوبات و املاح باقیمانده نیز پاک شود.
باید بدانید که برخی از بخارشویها قفل کودک دارند. یعنی در صورت فعال بودن آن، ماشه بخارشوی را نمیتوان استفاده کرد. پس این مسئله را هم مدنظر داشته باشید که در صورت نیاز آن را نیز چک کنید.
اگر فهمیدید که بخارشوی مانند دفعات قبلی خوب و مناسب سطوح را تمیز نمیکند، اول باید مخزن بخارشوی را چک کنید که آب کافی داخلش وجود داشته باشد. همچنین در برخی از بخارشویها مخزنی برای ریختن مواد شوینده تعبیه شده است، که باید آن را نیز بررسی کنید، تا به میزان کافی شوینده در آن وجود داشته باشد.
اگر این موارد درست بودند یا با حل آنها باز به نتیجه دلخواه خود نرسیدید، باید فیلتر بخارشوی خود را در هنگامی که دستگاه خاموش بوده و خنک است، چک کنید. اگر این فیلترها کثیف بودند، به تمیز کردن آن مبادرت ورزید و اگر قابلیت تمیز کردن را نداشتند، به فکر تعویض آنها باشید. زیرا ایراد در فیلترها از کارایی دستگاه کم خواهد کرد.
اگر بهطور مداوم از دستگاه بخارشوی مجیک استفاده میکنید، باید نحوه صحیح استفاده از آن را نیز یاد بگیرید، تا هیچ وقت نیاز به تعمیر آن وجود نداشته باشد یا حداقل باعث شوید بروز ایراد در آن به تعویق بیفتد. اگرچه مدلهای بیشماری از بخارشویها در بازار وجود دارند و هر کدام دارای عملکرد مخصوص به خود هستند، ولی بهطور کلی میتوان برخی نکات زیر را که در مورد همه بخارشویها قابل استفاده و بهکارگیری است، بیان کرد.
به یاد داشته باشید که همه دستگاههایی که از بخار استفاده میکنند، باید هفتهای یک بار مورد استفاده قرار گیرند، زیرا در صورت عدم استفاده در بازه زمانی طولانی مدت، بخشهای داخلی بخارشوی دچار رسوب شده و نیازمند سرویس بخارشوی میشوند.
بسیاری از تولیدکنندگان و کارشناسان پیشنهاد میکنند، که از آب مقطر در بخارشوی خود استفاده کنید، زیرا در غیر این صورت گرفتگی دهانه دستگاه پس از طی بازه زمانی مشخصی، حتمی است. این مسئله بدین علت است که استفاده از آب سخت با املاح معدنی مختلف باعث ایجاد رسوب در بخشهای درگیر با بخار میشود و دستگاه را به مرور زمان دچار خرابی زود هنگام میکند.
ترجیحا سعی کنید از آبی بدون مواد معدنی استفاده کنید، ولی اگر این امر مقدور نبود، بهتر است بخارشوی خود را همیشه تمیز کرده و رسوبات آن را از قطعات بخارشوی جدا کنید. این امر به جلوگیری از انسداد سوراخهای ریز دستگاه توسط این رسوبات کمک میکند.
همیشه باید توجه کنید که اتصال دوشاخه بخارشوی با پریز برق یا سهراهی برق مورد استفاده، حتما ایمن باشد. دقت در این مسئله در بخارشویها نسبت به سایر لوازم خانگی موجود، از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا بخارشویها ولتاژ برق بالایی را برای تولید بخار مصرف میکنند و اگر سیم یا اتصالات برقی آن استاندارد نباشد، به دستگاه آسیب جدی وارد میکند.
شایان ذکر است که بعد از استفاده از حوله یا پارچه روکش بخارشوی، باید آن را با با نرمکننده و آب گرم بشویید. برای خشک کردن آنها هم بهتر است از خشککن ماشین لباسشویی استفاده کرده یا در زیر نور آفتاب این کار را انجام دهید، تا علاوه بر خشک شدن، ضد عفونی هم بشود.
سعی کنید تا آنجا که میشود از مواد سفیدکننده استفاده نکنید. البته برخی افراد از پارچههای یکبار مصرف برای این کار استفاده میکنند، که روش مناسبی خواهد بود، ولی از نظر زیست محیطی این کار چندان توصیه نمیشود. برای تمیز کردن سطوح مختلفی مانند چوب، سرامیک و کفپوش، میتوانید از پارچه کتانی ویترا که دارای پرز هستند، استفاده کنید، تا کار تمیز کردن سطوح برای شما آسانتر شده و از خرابی زود هنگام دستگاه نیز جلوگیری شود.
به یاد داشته باشید که پس از هر ۳ الی ۶ ماه و کارکرد ۵۰ تا ۷۵ ساعت از دستگاه بخارشوی، فیلتر آن را تعویض کنید، زیرا سالم و تمیز بودن فیلتر از خرابی زودهنگام دستگاه بخارشوی شما جلوگیری میکند.
بازدید همیشگی از میزان آب موجود در محفظه بخارشوی بسیار مهم است. این مسئله پراهمیت بوده و نیاز به بازدید زود هنگام دارد، زیرا سادهترین ایراد همیشه ممکن است نبود و یا کمبود آب داخل بخارشوی باشد. این را هم بدانید که حتی آب زیادی در مخزن نیز شما را دچار دردسر میکند.
پس میزان صحیح مقدار آبی که درون مخزن میریزید، باید متناسب با میزان سطوحی که قصد تمیز کردن آن را دارید، مطابقت داشته باشد. حواستان باشد که بخارشوی نباید به صورت خشک روشن باشد. همچنین به یاد داشته باشید برای باز کردن دریچه مخزن و ریختن مجدد آب داخل آن، حتما بخارشوی را از برق کشیده و بگذارید تا کمی سرد شود، سپس اقدام به باز کردن دریچه و ریختن آب در داخل محفظه نمایید.
به بعضی نکات و ایرادات رایج در بخارشویها در اینجا اشاره و راهکارهایی برای رفع آنها و یا جلوگیری از ایجاد اختلال در کارکرد بخارشویها بیان شد. به هر حال، در صورتی که بخارشوی شما دچار ایراد شد ، بهتر است که با تعمیرکاران و کارشناسان ماهر و زبده فنی بلد تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کرده و در صورت نیاز برای هدایت دستگاه بخارشوی شما به تعمیرگاه توضیحات لازم را به شما ارایه دهند.
مطمئنا تیم متخصص فنی بلد هر ایرادی را که در دستگا شما رخ دهد، به شکل بسیار مطلوب و فنی برطرف کرده و در اسرع وقت دستگاه بخارشوی شما را صحیح و سالم برای استفاده مجدد در اختیار شما قرار میدهد.
ارسال دیدگاه